Nálunk nem ritka, hogy az átlagnál hosszabb beszélgetések alakulnak ki az eladók és a vendégek között.

Erre rendkívül büszkék vagyunk, bár az ok egyszerű.

A vendégek bátran kérdeznek, mert tudják, hogy paleo, vegán, cukormentes, mindenmentes, laktózmentes kérdésekben is otthon vagyunk.

Itt senki sem akar majd meggyőzni arról, hogy “Egy szelet (cukros) csokitortától nem lesz semmi bajod”. Sőt… Munkatársaink mind az egészséges életmód elkötelezettjei. Ez nálunk “felvételi követelmény”.

Persze van, hogy csak beszaladnak…

Ha azt látom, hogy valaki rutinszerűen bejön hozzánk, elvisz 3-4 szelet sütit és szalad tovább…

Eszembe jut, amikor elkezdtünk cukormentesen élni (pedig nem évtizedekről van szó), ez nagyon körülményes volt. Alig volt 1-2 hely, ahol lehetett kóstolni mentes sütit. Most pedig mi vagyunk sokaknak a könnyen elérhető, egészséges finomságok lelőhelye.

Mi nem csupán tortából kínálunk egy szeletet, hanem az egészséges életmódból is.

Küldetésünknek tartjuk, hogy ne csupán bűntudat nélküli nassolást adjunk a vendégeinknek, hanem példát mutassunk a tudatos életmódról.

Az életünknek a sport, a meditáció és a táplálkozás hármasa adja az egyensúlyt. Mindannyian törekszünk rá, hogy ebből a szellemiségből te is meríthess, amikor bejössz hozzánk.

EZ AZ 5 DOLOG NAGYON JELLEMZŐ RÁNK:

# Pozitívan látjuk a mindennapokat és utáljuk, ha bunkók velünk az eladók. Így mi sem vagyunk azok a vendégeinkkel. Mindig előre köszönünk és segítünk az egészséges életmóddal kapcsolatban.

# Odafigyelünk arra, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe.

# Rendszeresen sportolunk és kirándulunk.

# Minket nem fogsz cigivel és energiaitallal a kezünkben látni a bejárat előtt.

# A lépcsőt választjuk a mozgólépcső helyett.

+ együtt járunk futni a Margitszigetre. 🙂