Az előző cikkben bőven jutott a humorból, de most fordítsuk komolyra a szót.

Mások azt hiszik, valamiből hiányt szenvedünk a cukor elhagyása miatt. Az igazság viszont az, hogy megvonások helyett, gazdagabbak lettünk és jobban érezzük magunkat, mint eddig bármikor.

 

1. “Kezünkbe vettük az irányítást.”

Az életmódváltástól megkaptunk mindent, ami segít egyensúlyt teremteni a mai rohanó világban. Nem vonunk meg semmit a szervezetünktől, amire szüksége van, sanyargatás helyett éppen a szabadságot tapasztaljuk meg. Tudatossá tett bennünket, ami segít megélni az itt és most élményét minden nap.

 

2. “Jól érzem magam a bőrömben!”

Rendszeresen sportolunk és kirándulunk, és mindezt nem divatból, hanem élvezetből tesszük. A mozgólépcső és a lift helyett mindig ott a lépcső!
Ennek csak egy pozitív mellékhatása, hogy nem félünk tükörbe nézni. Az arcunk, a bőrünk, az alakunk, mind meghálálja az életmódváltást, az egészségünkről nem is beszélve.

 

3. “Ép testben, ép lélek!”

A tudatosság, kiegyensúlyozottság és belső harmónia vidámsággal párosul és ebből a családunk is merít. A lelkesedésünk, másokat is feltölt. Jobban alszunk és könnyebben nyújtunk jó teljesítményt a munkában. Motiváltak vagyunk!

 

“Mielőtt megváltanád a világot, tégy rendet a szobádban. És aztán váltsd meg a világot.”

 

Ez a szemlélet igaz ránk is. Először megválogattuk, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, ez később hatással volt arra, hogy minél több területén egészségesebb, környezettudatosabb megoldásokat válasszunk. Ezzel jót teszünk a családunknak, környezetünknek is.