Mi is szívesen inspirálódunk az egészséges életmód témájában bloggerektől és vloggerektől. Jóga, receptek, edzés és persze a cukormentesség témájában minden jöhet! Ezeket a bloggereket olvassa és nézi legszívesebben a Fitlife csapata:

Nóri mindenmentes konyhája – receptek

Mindenmentes Nóri hihetetlen jó receptekkel örvendeztet meg minket rendszeresen és szinte 100%-ban cukor- glutén- tej- tojásmentes plusz a 160-os CH diétának is megfelelnek a receptjei. Igazán hiteles blogger, hiszen saját egészsége visszaszerzése és mostmár megőrzése ihleti a blogot, meg persze a sok kedves olvasója. Édességek és főétel egyaránt megtalálhatóak a cikkek között, alkalomra és sietős hétköznapokra is.

Urbán jógi magazin – jóga magazin

Bár nem blog, de mégis megfér a listán a Németh Gergő által vezetett Urbán Jógi magazin. A testmozgás, ezen belül a jóga az egyik legnépszerűbb mozgásforma a tudatosan étkezők körében, de nem csak jógázóknak ajánljuk a cikkeket!
Gergő egy nagyon hiteles jógaoktató (talán itthon a leghitelesebb) és szerencsére megosztja a “tanait” már írásos formában is, így naponta meríthetünk az ő és csapata energiájából és tudásából.

Spoiler: ha még nem jógáztál, ezekután megjön a kedved!

Zizi kalandjai – vegán receptek

Zizi kalandjait azért ajánljuk meleg szívvel, mert nem csak a saját helyes táplálkozásunkhoz nyújt inspirációt, de abban is segít, hogy a kisgyermekeket milyen egészséges finomságokkal tudjuk táplálni. Ezúton is köszönjük Ádámnak, hogy az anyukáját motiválta ilyen témájú receptek megírására is, kincset érnek! 🙂

Madeleine Shaw – angol nyelvű vlog

Egy igazi pozitív jelenséggel van dolgunk, aki rendszeresen teszi közzé az egészséges életmódról (például jóga, étkezés, bőrápolás) szóló adásait telis-tele praktikus és könnyen használható tippekkel. 

Cambria Joy – angol nyelvű vlog

Videóiból sokat meríthetsz, ha éppen most kezdenél bele egy egészségesebb életmódba. Saját tapasztalatai alapján ad tippeket és persze nem csak elérni segít az egészséges életmódot, de fenntartani is.

Eszel, edzel jól leszel – magyar “cukormentes” vlog

“Cseh Tamás vagyok, 1-es típusú cukorbeteg, ez meg itt az Eszel, edzel, jól leszel! vlog, ahol hasznos tippek, trükkök és tanácsok várnak rád a cukorbetegség és inzulinrezisztencia kezelésével kapcsolatban. Lesz itt cukorbetegség, inzulinrezisztencia, diéta, táplálkozás, edzés, élet, meg minden! A cukorbetegség bekaphatja, mert ha jól eszel, és jól edzel, akkor jól leszel! ;)”

Ezekkel a sorokkal indít Tamás vlogja, ami igazi hiánypótló! Végre valaki, aki rendszeresen, nagyon hasznos és fontos témákat érint az epizódjaiban, ráadásul saját tapasztalatok alapján. Érdemes követni!

Kiegészítenéd a listát? Írd meg alul a komment szekcióba! Kíváncsian várjuk, ti kiket olvastok!