Notice: Undefined index: hidden in /home/fitlifebudapest/webapps/app-fitlifebudapest/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Notice: Undefined index: hidden in /home/fitlifebudapest/webapps/app-fitlifebudapest/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Most elhoztunk nektek néhány hírességet hazánkból és a nagyvilágból, akik száműzték a cukrot az étrendjükből! (Ha te még nem tetted meg, akkor meríts az ő történetükből és kezdj bele mihamarabb!)

Tudatos sztárok a nagyvilágból

Kate Hudson (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Majdnem híres) egyike azoknak a hollywoodi sztároknak, akik cukormentes étrendet követnek. Néhány évvel ezelőtt realizálta, hogy a cukor rabja, minden délután 4-kor rátört az ellenállhatatlan vágy valamilyen cukros étel iránt. Aztán egy nap úgy döntött, ideje ezt radikálisan csökkenteni –sőt, ha lehet, teljes mértékben kiiktatni.

Adele messze földön ismert a gyönyörű hangjáról és dalszövegeiről, azt azonban nem mindenki tudja, hogy ő is a visszafogott cukorfogyasztók táborát gyarapítja. A drasztikus változtatást 2015-ben vezette be, emellett rendszeresen elkezdett mozogni. A kijózanodás akkor jött, amikor rádöbbent, naponta 20 teáskanálnyi cukrot visz be csak a teáival – minden nap 10 teát ivott, csészénként 2 teáskanálnyi cukorral édesítve.

Rosie Huntington-Whiteley a bőrproblémái miatt egy természetgyógyász tanácsára iktatta ki a cukrot. A modell ezzel egy időben elköszönt a gluténtől, a tejtermékektől és az alkoholtól – ami összességében brutális volt a bevallása szerint. A munkája miatt azonban nem tehetett mást és persze egyáltalán nem bánja, hogy váltott.

Ezek a sztárok nem fogyasztanak cukrot - Fitlife cukormentes cukrászda

Jessica Albáról (Fantasztikus négyes, Sin City, A kabalapasi) talán nem is gondolnád, hogy túlsúlyos családból jön, ezért már 12 évesen elkezdett diétázni. A bomba formáját többek között annak köszönheti, hogy cukrot csak cseresznyéből és eperből visz be, ezen kívül feketelistás a finomított liszt.

Cukormentes életmódot folytató magyar sztárok

A magyarok között is találunk jó pár példát, többek között Horváth Évát,
aki nem a fogyás miatt nézi meg elsősorban, mit eszik. Nagyobb hangsúlyt kap a tudatosság, mert korábban szinte mindentől puffadt. Ez a tejtermékek kiiktatásával megszűnt nála, de mellőzi a cukrot, a glutént, illetve a tartósítószert tartalmazó élelmiszereket.

Nagy Adri, a Jóban Rosszban sztárja szintén jobban akarta érezni magát a bőrében,
melynek első lépéseként száműzte a cukrot, illetve a felesleges szénhidrátokat. Ennek eredményeként 6-7 kilót leadott, majd ezen fellelkesedve bevezette a mindennapjaiba a mozgást.