Lehetsz már profi, kezdő vagy haladó szintű a cukormentes életmódban, mindig akadhat olyan tipp, amit még nem hallottál!

Korábban már mutattunk magyar és külföldi vloggereket és bloggereket, akik segíthetnek neked az egészséges életmódban. Most egy újabb gyűjtéssel jöttünk, nehogy kifogyj az inspirációból!

160 gramm blog

A blog mottója „Több mint egy diéta” – ami nagyon jól mutatja, hogy a blog vezetője, Iza szerint is egy teljes életmódról van szó. A bejegyzések között találkozhatsz lifestyle témákkal, így a mentes életmód és ételérzékenység témája mellett ajándék- és gardrób tippekkel, mozgásformákkal is megismerkedhetsz.

Diéták és álmok

„Nóri vagyok, egykori terhességi diabéteszes. A blogom célja: bemutatni, hogy egy diéta, amely odafigyel a cukorbetegek és a fogyni vágyók igényeire, igenis lehet élvezetes, változatos, egészséges, és nem jár éhezéssel.” Nóri blogján külön részben ajánl tippeket, dietetikus által jóváhagyott étrendet, recepteket életmódváltóknak, inzulinrezisztenseknek és cukorbetegeknek. Rengeteg hasznos információval találkozhatsz itt, no meg diétákkal és álmokkal!

Mona konyhája

A két kisgyerekes Mona bátran beszél egészségügyi gondokról, és erőt is ad ahhoz, hogy nem kell csupa lemondásnak lennie az életnek, ha bizonyos dolgokat ki kell vonnunk az étrendünkből. „Én nem vagyok orvos, de segítséget tudok nyújtani a helyes táplálkozás elérésében, akár fogyni, diétázni vágyóknak, vagy akik valamilyen betegségben szenvednek és nem tudják, tanácstalanok a táplálkozás terén.” És Mona valóban így is tesz rengeteg receptjével!

Nikk new life

„Nem használok cukrot , sem más, álcázott változatát.” Nikk igazi klasszikus finomságokat és új, gasztronómiai izgalmakat is bemutat a blogján. Jól érthető és követhető recepteket találsz nála, amikkel te is újíthatsz az étrendeden, hogy minden napban legyen valami újdonság!