Nálunk egész hétre találsz harapnivalót!

Az egészséges életvitel, megfelelő mozgás mellett egy kis édes élvezet minden napra jár, ha cukormentes cukrászdánkból válogatsz! Mivel dobd fel a napod, amikor kicsit kényeztetni szeretnéd magad? Minden napra tudunk egy sütit!

Hétfői mini isler

A hétfői rohanásban ez a pár falatot jelentő, cukor-, laktóz- és tejfehérjementes finomság úgy indítja be a heted, hogy észre sem veszed. Jöhet egy falat reggel, egy pedig délutáni uzsonnára?  

Keddi raffaello

Lepd meg magad és a munkatársaid az irodában egy-egy raffaello golyóval, és így nemcsak te örülsz majd az édes perceknek, hanem a kollégáid is!

A szerda és a somlói

Sokaknál elképzelhetetlen az ebéd desszert nélkül. A somlói galuskánktól pedig egészen biztosan azt kapod, amit vártál: pár falat klasszikus édességet, cukormentesen, lelkiismeret furdalás nélkül, a kávéd mellé. 

Csütörtökre kifli

Induljon a napod egy finom reggelivel, hiszen így könnyebben tartasz ki, a munkanapoknak pedig mindjárt vége. A pozsonyi diós és mákos kifli reggelire pont tökéletes lesz!

Péntekre jár a torta

Nem kell bűnözni ahhoz, hogy finomat egyél! Cukormentes, gluténmentes, laktózmentes és tejfehérjementes, szóval igazi paleo málnás-mandulás torta jár péntekre! Ugye azt is tudtad, hogy Budapesten több kerületbe is szállítunk?

Szombati teasütemény

Szombaton végre nem kell rohannod sehova, úgyhogy tarts egy kiadós, stílusos reggelizést otthon, és élvezd, hogy elkezdődött a hétvége. Cukormentes teasütemény egy csésze teával – jól hangzik ugye?

Vasárnapi kényeztetés

Ha igazi vasárnapi ünnepre készülsz, és szülinapi tortát keresel, akkor cukor-, laktóz-, tejfehérmentes tortáink között biztosan megtalálod a megfelelőt.

 

A sok cukormentes finomság mellett biztosan sportolni is jársz. Te melyik mozgásformát szereted a legjobban ősszel?